Söka pengar för ett projekt i framtiden?

sensus-logo

Ska din förening söka pengar för ett projekt i framtiden?

Sensus erbjuder alla nationella minoriteters föreningar Kostnadsfritt stöd i ansökningsskrivande. 

Många organisationer får ofta avslag på sina ansökningar. Kunskap i projektplanering och kännedom om vad begreppet jämställdhet innebär är ofta avgörande för om ett projekt blir beviljade stöd eller inte.

Sensus studieförbund har via Ungdomsstyrelsen fått medel att helt gratis erbjuda er förening möjlighet att ta del av information och coaching kring projektplanering, stöd i arbetet med projektansökan samt utbildning och information kring begreppet jämställdhet. Via mail, besök och telefonkontakt går vi tillsammans igenom er ansökan innan ni skickar in den.

Vi på Sensus har lång erfarenhet av att stötta föreningar och organisationer i arbetet med att planera för projekt och ansöka om projektstöd. De senaste fyra åren har vi hjälpt ett hundratal organisationer som sökt stöd av bl. a europeiska socialfonden och länsstyrelsen. Sensus stöd har gett gott resultat, andelen ansökningar som beviljades ökade markant.

 

Välkommen att ringa till Kerstin Olsson på telefon 08-615 57 33 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så går vi vidare i arbetet med att ge er förening möjlighet att ta del av Sensus stöd.